Opritten

Een goede oprit heeft twee grote voordelen: het maakt het de bewoners veel gemakkelijker om te parkeren en het geeft de woning of kantoorruimte een esthetische meerwaarde.


KKC in Vorselaar maakt werk van een perfect afgewerkte oprit, in het materiaal van uw keuze: wilt u asfalt, of liever kasseien? Klei- dan wel betonklinkers? Alles is mogelijk! Bovendien houden wij zoveel mogelijk rekening met uw budget, en de huidige stijl van de woning of het kantoor.

Van voorbereiding tot afwerking

Bij de aanleg van een degelijke oprit komt heel wat kijken: nivelleren van de bodem, de juiste hellingsgraad voorzien, het materiaal nauwgezet aanbrengen en vervolgens alles afwerken. De expertise en 18 jaar ervaring van KKC is het doorslaggevend argument voor een resultaat op maat. En de prijs? Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte, zodat u perfect weet waar u aan toe bent.

Het juiste materiaal, de beste prijs en tonnen ervaring: bij KKC in Vorselaar zit u goed voor een droomoprit. Wij zijn trouwens ook gespecialiseerd in de aanleg van terrassen, parkings, trappen en omheiningen.