Parkings aanleggen

KKC in Vorselaar heeft al 18 jaar lang alles in huis om van uw kantoor- of bedrijfsparking een pareltje te maken. En dat bovendien tegen de juiste prijs. Voor voorbereiding over aanleg tot afwerking kunt u op onze doorgedreven service rekenen.

KKC, specialist in de aanleg van opritten en terrassen, legt ook parkings aan. Daarbij maken we werk van een grondige voorbereiding (nivellering, verwijdering van obstakels), een doordachte aanleg van het oppervlaktemateriaal, en een mooie afwerking. Zodat de parking geperfect gïntegreerd wordt in de omgeving.

Mooie parking

Een gebruiksvriendelijke en stijlvolle parking is zoveel meer dan een 'gebruiksvoorwerp': het geeft de bezoeker of werknemer een gevoel van comfort. Bovendien zal een doordachte indeling het tijdverlies bij het parkeren beperken. Niets dan voordelen dus. Werk dan wel met een vakman. Wat dacht u van KKC in Vorselaar, dat maar liefst 18 jaar ervaring heeft.

Contact

Neem gerust contact op met ons voor een eerste bespreking. Telefonisch laat u ons uw wensen weten, vervolgens komen wij graag langs voor een onderzoek ter plaatse. Samen bekijken we de mogelijkheden: welke ondergrond wenst u? Wat zijn de geplande afmetingen? En wanneer wilt u de parking klaar hebben? Op basis van uw antwoorden maken wij een voorstel, perfect binnen het vooropgestelde budget.