Terrassen en trappen

Nog meer genieten van uw tuin? Dan is een terras uiteraard dé manier. KKC, met vestiging in Vorselaar, maakt werk van het terras dat u in gedachten heeft. In het materiaal van uw keuze, en perfect binnen uw budget.

Een mooie tuin is één ding, maar met een terras wordt die nog zoveel mooier. Een stijlvolle aanvulling en finishing touch dus, op voorwaarde dat de plaatsing door een specialist gebeurt. Want er moet met veel rekening worden gehouden: aangepaste fundering, de juiste hellingsgraad, materiaal, afwatering, afwerking. KKC in Vorselaar heeft 18 jaar ervaring en maakt van uw terras een echt juweeltje.

Andere diensten

Een terras in natuursteen, al dan niet met een trap erbij? Reken op het vakmanschap van KKC. Wij leggen zowel hoofd- als bijterrassen aan. Bij KKC kunt u ook terecht voor de aanleg van o.a. parkings, opritten en (draad)afsluitingen. Wij sporen ook problemen met uw riolering op, en stellen meteen ook de oplossing voor.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, of een offerte op maat voor uw droomterras. Bij voorkeur telefonisch, zodat we meteen uw plannen kunnen bespreken.